Goede doelen

Made by W&G is een stichting en heeft geen commercieel winstoogmerk. 100 % van de winst van de producten gaat naar het goede doel. Wij geloven dat we onze gaven en talenten in mogen zetten voor Gods Koninkrijk. We zijn in Nederland ontzettend gezegend en wij geloven dat we in die zegen mogen delen. Dat God van ons vraagt Zijn liefde te delen aan mensen die dit zo hard nodig hebben.  

Alle producten die u bestelt bij Made by W&G worden met de hand gemaakt. We rekenen geen arbeidskosten en trekken van de prijs de kosten af die we maken. De winst van elk product gaat naar het goede doel.

Made by W&G sponsort o.a. 3 verschillende projecten in Afrika. Na 6 jaar in Afrika te hebben gewerkt als zendeling blijft dit continent ons hart hebben. Zoveel kinderen in Afrika krijgen geen onderwijs, geen gezondheidszorg, geen eten en vaak geen liefde. Deze organisaties zetten zich in om vanuit Gods liefde naar deze kinderen om te zien. Te voorzien in hun eerste levensbehoeften en ze bovendien te leren hoe God hen op het oog heeft en een hoopvolle toekomst voor ze heeft. Draagt u hier ook aan bij?

Afbeeldingsresultaat voor Compassion        www.compassion.n

   www.familieshipipa.nl   in Namibië

  www.yochildafrica.nl 

      

 

© 2017 - 2024 Gifts of Grace | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel