Over ons

Even voorstellen…  

Wij zijn Hanneke en Willemien, 2 vriendinnen die beiden creatief zijn, houden van een uitdaging, graag mooie dingen maken om anderen te bemoedigen, houden van God en we hebben hart voor Afrika. We zijn beiden midden 30 (boven de dertig hoef je niet preciezer te zijn toch?;-) Hanneke is getrouwd, woont in Kampen en heeft een prachtige dochter. Willemien is getrouwd, woont in Wezep en heeft een zoon van 11 en een dochter van 8 die uit Namibië komen. Beiden combineren we deze toffe shop met een baan in het onderwijs.

Samen runnen we de webshop en daarnaast een stenen winkel. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen. We zijn heel blij met ons team van vrijwilligers!

 

Steunen goede doelen

We verkopen o.a. unieke handgemaakte artikelen van stichting Made by WG die alle winst naar goede doelen doet. Mensen die  producten kopen/krijgen worden bemoedigd, Gods woord wordt verspreidt en 100% van de winst gaat naar goede doelen! Je draagt met je aankoop dus bij aan verschillende projecten in o.a. Namibië en Oeganda. Zo is het een win-win voor iedereen.

 

Duurzaam

Wij willen bijdragen aan het milieu en doen dit door zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te recyclen. Daarom verzenden we in hergebruikte dozen en herbruiken ook het andere verpakkingsmateriaal. Misschien iets minder mooi, maar wel beter voor het milieu. 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 Gifts of Grace | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel